Søker du en psykolog i Oslo?

Kort om meg

  • Erfaren psykolog i privat praksis i Oslo sentrum
  • Kort ventetid. Ingen refusjonsavtale
  • Lang erfaring med å behandle ulike psykiske plager
  • Kontor på Solli plass i Oslo de siste 14 årene

Psykolog Oslo: Bli bedre kjent med meg

I denne korte videoen svarer jeg på fire av de vanligste spørsmålene jeg får om å gå til psykolog

Jeg er 44 år gammel, og er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Tidligere har jeg jobbet blant annet på Modum Bad og Hamar sykehus. Men de siste 13 årene har jeg jobbet i egen privat praksis i Oslo.

Jeg har en 3-årig videreutdanning i ISTDP. Dette er en type psykodynamisk terapi. I tillegg har jeg fordypningskurs i kognitiv terapi og ACT. Alle disse er evidensbaserte behandlingsmetoder.

Som privatpraktiserende psykolog får man jobbe med mange ulike problemstillinger. Derfor har jeg etter hvert fått lang erfaring med behandling av et vidt spekter av psykiske plager hos voksne. 

Du kan lese mer om meg og min faglige erfaring ved å trykke på “Om Saher” i menyen øverst på siden.

Adresse

Jeg har kontor like ved Solli plass i Oslo. Adressen er Solligata 2. Kontoret mitt ligger i 4. etasje. Ringeklokken på gateplan er markert med “Psykologene”.

Kontoret mitt ligger i umiddelbar nærhet til både buss, trikk, t-bane og tog. Det er muligheter for gateparkering, og det finnes et parkeringshus i samme gate.

Praktisk info

Avbestillingsregler

Avbestilling av en time må skje senest 48 timer før timen finner sted. Hvis ikke, vil man bli belastet for hele timen. Dette gjelder uansett årsak. Avbestilling kan foretas når som helst via e-post (post@saher.no).

Førstegangstimer som finner sted under 48 timer etter bestilling, kan ikke avbestilles.

Betaling

Betaling med Vipps etter hver time. Jeg tar dessverre ikke kort eller kontanter.

Jeg tar ikke henvisning fra lege med tanke på refusjon av behandlingsutgifter, da jeg ikke har slik avtale med HELFO. Hos meg må pasienten selv eller eventuelt forsikringsselskap dekke alle utgiftene.

Annet

Jeg tilbyr behandling på norsk og engelsk. Jeg kan dessverre ikke andre språk.

I min praksis fokuserer jeg på behandling av psykiske plager og selvutvikling. Jeg påtar meg ikke rene utredning- eller sakkyndighetsoppdrag. Jeg har ikke spesialistkompetanse på disse arbeidsområdene.

TIMEBESTILLING

Bruk dette skjemaet til å bestille psykolog i Oslo. Skriv litt om deg selv og hva du ønsker hjelp med. All informasjon vil bli lagret på et trygt sted og behandlet med konfidensialitet.

Dersom du ikke har hørt fra meg innen 24 timer, sjekk om svaret mitt har havnet i søppelkassen til e-posten din.

Mangelfulle henvendelser besvares ikke.

N.B. Jeg tar ikke henvisning fra lege med tanke på dekning av behandlingsutgifter. Jeg har ikke slik avtale med HELFO. Hos meg må du dekke utgiftene selv.

Problemstillinger jeg typisk jobber med

Her er noen av de vanligste problemstillinger eller diagnoser som jeg jobber med. Som psykolog i privat praksis har man mange pasienter, og får erfaring med å behandle veldig mye forskjellig. Listen er derfor på ingen måte uttømmende.

Dersom du er usikker på om jeg er riktig psykolog i forhold til det som du ønsker hjelp med, er du hjertelig velkommen til å sende en uforpliktende e-post og spørre.

For flere eksempler på problemstillinger som jeg jobber mye med, se under ‘Om Saher‘ i menyen over.

Close Menu