bok_icon
2_FORFATTEREN
3_kontakt
91411 Total Views 68 Views Today
Home / Psykolog Oslo

Psykolog Oslo

Psykolog Oslo

Informasjon om bistand hos psykolog Saher Sourouri i Oslo

Jeg er en privatpraktiserende psykolog med kontor på Solli plass i Oslo. Jeg har ingen refusjonsavtale med det offentlige helsevesenet. Du kan lese mer om meg og min faglige bakgrunn ved å klikke på Om Saher i menyen over.

Dersom du ønsker å starte i behandling hos meg, vennligst les informasjonen på denne siden, og deretter fyll ut skjemaet nederst. Du får svar fra meg innen 24 timer.

All informasjon du sender meg blir oppbevart trygt i en datamaskin sikret med krypteringssystem. Informasjonen slettes fortløpende.


Om bistand hos meg

Jeg er i privat praksis, og har som nevnt ingen refusjonsavtale med det offentlige helsevesenet. Dette gjelder både behandling av psykiske plager og parterapi.

Ulempen med en slik ordning er at mine pasienter må dekke alle behandlingsutgifter selv. Fordelene er at man kan få time omgående, uten å måtte vente månedsvis på innkallelse til en psykolog i det offentlige helsevesenet. En annen fordel med å søke hjelp privat, er at du kan selv velge hvilken psykolog du vil gå til.


Adresse

Jeg har kontor like ved Solli plass i Oslo. Adressen er Solligata 2. Kontoret mitt ligger i 4. etasje.


Priser

Time dagtid 45 min. (kl. 8-16): kr. 1470
Time kveldstid 45 min. (f.o.m. kl 16): kr. 1690
Parterapi dagtid 90 min.: kr. 2940
Parterapi kveldstid: kr. 3380
Episkrise, erklæring eller uttalelse: kr. 935

Eneste betalingsmåte er med kort etter hver time. Jeg kan dessverre ikke ta kontanter.


Avbestillingsregler

Avbestilling av en time må skje senest 48 timer før timen finner sted. Hvis ikke, vil man bli belastet for hele timen. Dette gjelder uansett årsak. Avbestilling kan foretas alle ukens dager via e-post (post@saher.no).

Førstegangstimer som finner sted under 48 timer etter bestilling, kan ikke avbestilles.


Behandlingsspråk

Norsk/skandinaviske språk og engelsk.


Lurt å tenke på før du kontakter meg

Informasjonen i denne seksjonen, er skrevet for deg som har begrenset kjennskap til hva psykologbehandling går ut. For å unngå skuffelse og bortkasting av tid og penger, er det viktig å danne seg et realistisk bilde av hva det vil si å gå til psykolog.

I motsetning til behandling av somatiske sykdommer, er ikke pasienten en passiv mottager i psykologbehandling. Behandlingen vil være et aktivt samarbeid mellom deg og meg.

En av mine oppgaver som psykolog er å møte deg på en empatisk og aksepterende måte. Du skal oppleve deg forstått og respektert hos meg, og at ditt problem ikke er for vanskelig eller for lite til å bli tatt på alvor. Jeg har fagkunnskapen for å jobbe med dine tanker og følelser, slik at vi sammen kan hjelpe deg til å komme der du ønsker å være.

Samtidig er du i høyeste grad en medskaper til din egen bedring og utvikling. Behandlingen krever din aktive tilstedeværelse. En nødvendig forutsetning for suksessfull behandling, er at du ønsker å bli bedre kjent med ditt indre liv. Du må være åpen for å undersøke det som er vanskelig med nye briller.

Rammene rundt selve behandlingen er også av betydning. Psykologbehandling er en prosess som går over en viss tidsperiode, og resultatene kommer som regel gradvis. Dette betyr ikke at behandlingen skal strekke seg ut i evigheter. Jeg er opptatt av å gjøre behandlingen så effektiv som mulig. Samtidig er 1-2 timer sjelden nok til å komme til bunns i problemet. Psykologbehandling er ikke en ‘quick fix’. Før behandlingsstart, anbefaler jeg alle å finne ut om de har anledning til å møte til ukentlige behandlingstimer over en viss tidsperiode. Hvis svaret er nei, er det antagelig bedre å vente med å starte til man har anledning til å gå i behandling.

Jeg håper denne teksten kan bidra til at du går inn i behandlingen med realistiske forventninger. Da vil sannsynligheten for at du får godt utbytte av den øke betraktelig.

Hvis du synes den informasjonen du nettopp har lest virker fornuftig, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg.

Kontaktskjema

Merk! Jeg kan dessverre ikke svar på henvendelser med manglende eller gale opplysninger.
Dersom du ikke har hørt fra meg innen 24 timer, sjekk om svaret mitt har havnet i søppelkassen til e-posten din.

Please wait...
3570 Total Views 3 Views Today
Scroll To Top